Dondagmiddag bijeenkomst

Vanwege het Corona-virus zijn alle activiteiten tot nader order afgelast.

donderdag 19 maart – Verhalenhuislunch

In samenwerking met Seniorenclub Haarlem wordt iedere derde donderdag van de maand van 12-14 uur gezellig samen geluncht en is er iedere maand weer een andere leuke activiteit. Iedereen is van harte welkom!

19 maart: Wereldvertelmiddag met professionele verhalenvertellers.
Jaarlijks tijdens ‘Wereldverteldag’ (World Storytelling Day) worden wereldwijd door verhalenvertellers in alle mogelijke talen en op iedere denkbare plaats verhalen verteld. Thema van dit jaar is: reizen. De datum is niet toevallig gekozen. Het is het begin van de lente en de herfst in respectievelijk het noordelijke en zuidelijke deel van de wereld. De hele wereld is op dezelfde dag met verhalen bezig, vertellend en luisterend. Daardoor wordt de verbondenheid van mensen in alle delen van de wereld op een bijzondere manier benadrukt. Bovendien schenkt ‘Wereldverteldag’ wereldwijd aandacht aan de kunst en het ambacht van de verhalenverteller.

Wanneer: donderdag 19 maart van 12:00 – 14:00 uur.
Waar:       Verhalenhuis, Van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord.  In de buurt is beperkte gratis parkeergelegenheid. In verband met werkzaamheden aan de Rijksstraatweg zijn bushaltes verplaatst en is de loopafstand iets langer. Kijk op app of www.9292ov.nl voor details.

Kosten:        € 5,00 incl. lunch en drankje
Aanmelden:  vóór 16 maart via de site van het Verhalenhuis: www.verhalenhuishaarlem.nl.
Zoek deze activiteit op en klik hem aan, klik op knop “Reserveren” en volg de instructies. Lukt dit niet, geef je dan op per mail: secretaris@seniorenclubhaarlem.nl (betalen op de dag zelf).