Filmclub

dinsdag 14 januari – filmbezoek in het Verhalenhuis

Op dinsdag 14 januari 14.00 uur draait Goodbye Christopher Robin, een Britse film uit 2017 met Domhnall Gleeson, Margot Robbie en Kelly Macdonald, en geregisseerd door Simon Curtis.

Het verhaal volgt de relatie tussen A.A. Milne en z’n zoon Robin, de inspiratiebron voor het personage Christopher Robin uit de beroemde Winnie the Pooh-verhalen. Samen met zijn moeder Daphne en zijn oppas Olive wordt de familie meegesleurd in het internationale succes van de boeken. De betoverende verhalen brengen hoop en troost naar Engeland na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Maar met alle ogen gericht op Christopher, wat zal dit voor het gezin betekenen?

Na afloop is het mogelijk samen een drankje te nemen en na te praten.

Het Verhalenhuis heeft een beperkt aantal plaatsen, dus het is van belang een kaartje te reserveren. Meld je daarom zo snel mogelijk aan en niet later dan 8 januari bij Liohra via liohrameesters@gmail.com of bel 023-751 44 28. Je kunt je ook zelf aanmelden bij het Verhalenhuis tel. 06-24 75 76 28. Betalen kan bij binnenkomst.

Bezoekadres:  Van Egmondstraat 7, 2024XL Haarlem-Noord.
Let op: parkeren in de woonwijk is gratis, maar er is weinig ruimte. Bus 3, halte Spaarnhovenstraat, stopt op ca. 200 meter van de kerk.

Zie ook: dinsdag 28 januari Filmbezoek Pathé.

dinsdag 28 januari – Pathé 50plus bios

U ziet het goed – Pathé heeft opnieuw een dinsdagmiddagfilm voor 50plus.

We hebben ervoor gekozen om voortaan de vierde dinsdag van de maand naar Pathé te gaan. Omdat een filmprogramma niet meer wordt gepubliceerd weten we pas een week van te voren welke film draait. Maar geen probleem, als u uw e-mailadres opgeeft aan liohrameesters@gmail.com krijgt u van haar een aantal dagen van te voren een berichtje over welke film er draait.

Na afloop van de film gaan we met degenen die dat gezellig vinden iets drinken in café de Raecks, (op het hoekje van de Raaks en de Zijlvest) om na te praten.

We ontmoeten elkaar in de foyer om 13.30 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Locatie: Pathé Haarlem (Zijlvest 41-43). Ticketprijs € 8,00 inclusief koffie of thee en iets lekkers, aangeboden door Pathé alleen vóór de voorstelling