Filmclub

dinsdag 8 oktober – filmmiddag

Het alternatief dat Pathé biedt voor de 50+ bios is een grote teleurstelling. Het heet Pathé select en kost €12,50 voor een kaartje inclusief versnapering.

Dus we zijn op zoek naar alternatieven. We bekijken de mogelijkheid om af en toe eens de eerste woensdag van de maand naar de Pletterij te gaan. Daar kosten de kaartjes maar € 4,00.
Ook het Verhalenhuis biedt opties.

Voor de maand oktober hebben we er voor gekozen naar het Verhalenhuis te gaan. Kosten € 5,00.

De keuzefilm Intouchables (Onaanraakbaren) is een Franse film uit 2011 van het regisseursduo Olivier Nakache en Éric Toledano. De film vertelt het waargebeurde verhaal van de bijzondere vriendschap tussen Philippe, een geheel verlamde aristocraat van middelbare leeftijd (gespeeld door François Cluzet) en zijn verzorger Driss, een jonge ex-delinquent uit de banlieue van Parijs (gespeeld door Omar Sy). De film is gebaseerd op het autobiografische boek Le Second Souffle van Philippe Pozzo di Borgo.
En natuurlijk is er na afloop de mogelijkheid samen een drankje te nemen en na te praten.

Het Verhalenhuis heeft een beperkt aantal plaatsen, dus het is van belang een kaartje te reserveren. Meld je daarom zo snel mogelijk aan en niet later dan 4 oktober bij Liohra via liohrameesters@gmail.com of bel 023-7514428. Je kunt je ook zelf aanmelden bij het Verhalenhuis, tel. 06-24757628. Betalen kan bij binnenkomst.

Bezoekadres: Van Egmondstraat 7, 2024XL Haarlem-Noord.
Let op: parkeren in de woonwijk is gratis, maar er is weinig ruimte. Bus 3, halte Spaarnhovenstraat, stopt op ca. 200 meter van de kerk.