Jeu de Boules

Vanwege het Corona-virus zijn alle activiteiten tot nader order afgelast.

 

woensdag 11 en 25 maart – jeu de boules

Beste Jeu de Boules liefhebbers,

De winter is nog niet voorbij en het doet buiten af en toe herfstachtig aan. Zware stormen teisteren onze regio. Buiten spelen zoals hierboven afgebeeld is nog lang niet mogelijk. Voor de Jeu de Boules liefhebbers van de Seniorenclub Haarlem is dat echter geen probleem, integendeel.  Wij spelen ons spel in de goed verlichte en verwarmde hal van het Boulodrome van PUK.
In februari is er nog één speelmiddag op de 26e.  
In maart spelen we op woensdag 11 en 25.

De kosten bedragen € 5,– per middag inclusief een kop koffie of thee. We verzamelen vanaf 13.30 uur in de kantine van PUK. Drankjes in de pauze of na afloop zijn voor eigen rekening. Gesloten schoeisel (voorschrift) met niet al te dunne zolen is aan te bevelen. Ballen worden (indien gewenst) gratis beschikbaar gesteld. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Ruud Divendal tel. 06-531 60 436 of per e-mail : ruud.divendal@planet.nl.

Routebeschrijving naar het Boulodrome en speelterrein van PUK in Haarlem:
Het adres van PUK is Vlietweg 2 te Haarlem. PUK bevindt zich nabij het Spaarne Gasthuis-locatie Haarlem-Noord, het Bastion hotel en McDonald’s. De buslijnen 2, 3, 14, 73, 75 en (buurtbus) 481 van Connexxion hebben hun halte bij het Spaarne Gasthuis-Noord. Zie www.connexxion.nl of www.9292ov.nl voor nadere informatie over de dienstregeling.

Inrit:
Wanneer u met fiets of auto rijdt op de Vlietweg van Haarlem richting Velserbroek, ziet u aan uw rechterhand voetbalvelden. Na ongeveer 100 meter ziet u aan de rechterkant een gebouw met rode gevel en een inrit. Er staat langs de Vlietweg in de grasstrook een bord met daarop PUK Boulodrome en een pijl. U kunt het haast niet missen!
We zien u graag in de kantine vanaf 13.30 uur.