Koffieochtend

Driemaal per week drinken we samen koffie in een café. De consumpties zijn voor eigen rekening. Als extraatje wordt gratis een glaasje advocaat met slagroom aangeboden.

Om aan deze activiteit mee te kunnen doen dient u (aspirant-)donateur te zijn (zie Donateurs). Om kennis met ons te maken mag u een keer aanschuiven.

Er is altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig om u te ontvangen. Ook is de Nieuwsbrief hier in te zien. Vraag ernaar!

Iedere maandag van 11:00 tot 12:00 uur bij Café De Bruijnerie, gelegen op het sportpark Ruud van der Geest (Tennisvereniging Kontakt), Piet Voskuilenstraat 1 in Haarlem-Noord (achter zwembad De Planeet). Bij mooi weer zitten we op het ruime terras.

Bereikbaar met buslijnen 3 en 73 halte Minahassastraat hoek Rijksstraatweg. Ga bij de Dekamarkt naar de Planetenlaan en voor het zwembad rechtsaf.
Bij het sportpark zijn parkeerplaatsen voor auto’s en er staan voldoende fietsenrekken.

Iedere woensdag van 10:30 tot 11:30 uur bij Café De Gooth, Botermarkt 19, Haarlem Centrum. We zitten dan in de serre of bij mooi weer op het terras.

Te bereiken met de fiets en met bus 2, 3, 73 en 300 – uitstappen bij de halte Centrum/Verwulft.

Voor of na de koffie kunt u gezellig struinen over de rommelmarkt voor de deur van De Gooth!

Iedere vrijdag van 11.00 – 12.00 uur bij Da Vinci – Centrum voor Ontmoeting, Leonardo Da Vinciplein 73, Haarlem – Meerwijk. Een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is. Vaak blijven een aantal deelnemers zitten om vanaf 12:00 uur van de heerlijke soep die men daar verkoopt te genieten. Da Vinci is te bereiken op de fiets, maar ook met buslijn 3, halte Da Vinciplein. In de buurt kunt u gratis parkeren onder de Vomar.

Deelname is voor eigen risico en alle kosten zijn voor eigen rekening.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze secretaris Karin Faase, tel: 023-526 08 50, e-mail: secretaris@seniorenclubhaarlem.nl