Activiteiten derden

  • Nabestaandenzorg
  • Verhalenhuis
  • Sportsupport

 

Nabestaandenzorg

Heeft u onlangs afscheid moeten nemen van uw dierbare? Heeft u behoefte aan een luisterend oor of gewoon een praatje? Heeft u vragen waar u geen weg mee weet? Neem dan gerust contact met hen op.
Bij Stichting Nabestaandenzorg werken betrokken nazorgconsulenten die u in deze moeilijke periode bijstaan en ondersteunen. Zij hebben aandacht voor uw situatie en helpen u bij de verschillende vragen waar u mee te maken krijgt, zowel emotioneel als praktisch.

Er zijn maandelijkse ontmoetingen met lotgenoten en consulenten.

Voor informatie kijk op de website: www.stichting-nabestaandenzorg.nl. Zij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 023-844 82 01 of via de mail info@stichting-nabestaandenzorg.nl

 

Verhalenhuis Haarlem

Verhalenhuis Haarlem zit vol zinvolle verhalen die meer dan de moeite waard zijn om te horen, zien en ervaren. Je kunt er je verhaal kwijt, even op verhaal komen, of naartoe gaan om eens geprikkeld te worden door een ander verhaal dan je gewend bent. De programmering bestaat uit lezingen, muziek, films en theater voor jong en oud door professionele makers en hun eigen Verhalenhuis Productiehuis.

Informatie over interessante voorstellingen van deze maand, is te vinden in de actuele nieuwsbrief.

Voor meer informatie en reserveren kijk op de website: www.verhalenhuishaarlem.nl

Bezoekadres: Van Egmondstraat 7, 2024 XL Haarlem-Noord.

Telefoon: 06-247 576 28; e-mail: info@verhalenhuishaarlem.nl

Sportsupport

Bent u 50 jaar of ouder? Door lekker te sporten en te bewegen blijft u langer fit en gezond. En het is altijd leuk om andere mensen te ontmoeten tijdens een sportieve en leuke vrijetijdsbesteding. Wilt u graag meer bewegen of meedoen aan een sportieve activiteit? Maak dan kennis met Bewegen 50+, tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunt u vier keer kennismaken met veel verschillende sporten en andere activiteiten in de regio Haarlem. Een laagdrempelige manier om te ontdekken welke sport het beste bij u past.

Voordelig sporten met de Haarlem Pas

In samenwerking met de Gemeente Haarlem is het Sportfonds 50+ opgericht. Dit is bedoeld voor inwoners van Haarlem van 50 jaar en ouder die in het bezit zijn van een Haarlem Pas en graag willen sporten. Als u deze pas aanvraagt kunt u na het volgen van een kennismakingscursus uit de Bewegen 50+ brochure een bijdrage ontvangen van maximaal €100,- wanneer u lid wilt worden van de desbetreffende vereniging. Soms geeft de vereniging daar nog eens 10% korting boven op.

Voor meer informatie kijk op de website: www.bewegen50plus.nl voor het complete aanbod of neem contact op met Lucia Grooff op telefoonnummer 023-303 72 38 of via de mail: Lgrooff@sportsupport.nl